Elegantní vegetariánská odpověď na francouzskou hovězí specialitu boeuf bourguignon. Fazole po burgundsku nepostrádají ani bílkoviny, ani typickou chuť. Bylinkové máslo můžete vynechat, ale pokud smíme radit, nedělejte to.
Suroviny
Na bylinkové máslo
Na 1 porci
- Energie 777.75 kcal
- Bílkoviny 22.25 g
- Sacharidy 87.5 g
- Tuky 36 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/4

Recept je z vydání:
Apetit 2020/4
Oslavte návrat jara s Apetitem. Dubnové číslo se speciální velikonoční přílohou je plné receptů a tipů, díky nimž si svátky vychutnáte od Zeleného čtvrtka až po pondělní velikonoční koledování. V dubnovém Apetitu najdete tradiční božíhodové menu, recept na tvarohového beránka, 2 variace na vajíčkový salát a spoustu triků, jak spotřebovat přebytky z velikonočního hodování. Nechybějí ani jarní pečínky nebo sváteční dezerty v čele s krásným dortem ve tvaru vejce. A máme pro vás i exkluzivní rozhovor s vítězkou soutěže Peče celá země doplněný jejími rodinnými recepty. Apetit, napsáno s chutí.