Místo vepřového si v létě udělejte tenhle výborný zeleninový řízek. Na zeleninové placičky použijte jakoukoliv zeleninu, zužitkujete tak podzimní úrodu i zbytky z ledničky. Rychlá bezmasá večeře nebo oběd za pár korun! Zeleninové řízečky servírujte s vařenými brambory a tatarkou, nebo si je vychutnejte studené. Stanou se tak skvělou svačinou klidně i na výlet či do práce.
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1025 kcal
- Bílkoviny 40 g
- Sacharidy 49 g
- Tuky 71 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání: