Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,2 (41x)
18. 7. 2014
Povidlové tašky z bramborového těsta
Apetit
Povidlové tašky z bramborového těsta
Apetit


Snadné
< 45 min
4,2 (41x)

Nákup na tržišti připomíná staré dobré časy, které nejspíš, stejně jako my, nepamatujete. Není proto od věci inspirovat se kuchařskými knihami z těch dob. Za tenhle báječný recept na povidlové taštičky z bramborového těsta děkujeme dámám Kejřové a Kuchařové.


Nezhasínat obrazovku
4-8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-8

Na omaštění a posypání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 551.5 kcal
  • Bílkoviny 10.5 g
  • Sacharidy 76.75 g
  • Tuky 22.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2010/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(41 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/9

Sladké babí létoHitparáda dětských jídel10 biověcí, které musíte mítŠťavnaté pečeněCo uvařit z tržiště

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.