Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,8 (20x)
20. 8. 2014
Sejkory s medem
Apetit
Sejkory s medem
Apetit


Snadné
< 30 min
4,8 (20x)

„Dyž sou velký bandory, tak se pečou sejkory,“ říkají horalové. Budete překvapeni, jak lahodný dezert vznikne právě z obyčejných brambor! Navíc ho můžete připravit kdykoli – většinu surovin máte nejspíš běžně doma.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 225.17 kcal
  • Bílkoviny 7.33 g
  • Sacharidy 19.33 g
  • Tuky 13.17 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
04.09.2007 17:32
Recept se nachází v č.2/06, str.41
  profile image
jana
21.09.2006 14:36
to horalé v Krkonoších opravdu říkají, ale sejkory jsou něco opravdu jiného.
  profile image
Ayleen
20.04.2006 15:14
To ako sa má na hotové postrúhať perník - pekárenský výrobok poliaty čokoládou? alebo ide o niečo iné?
Apetit Apetit profile image
Apetit Apetit
27.05.2006 19:40
V obchodech prodavaji primo tvrdy pernik na strouhani. Je vetsi a placatejsi nez klasicke detske perniky.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/2

Únor 2006