Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,3 (91x)
18. 7. 2014
Pravý vídeňský řízek
Apetit
Pravý vídeňský řízek
Apetit


Snadné
< 45 min
4,3 (91x)

Ve Vídni bydlí pan Wiener Schnitzel. Je z telecího a má k sobě rád brambory na řadu způsobů, ale i rýži. Vyzkoušejte pravý vídeňský řízek z telecího masa – přesně takový, jaký se jedl za mocnářství! Základem jsou plátky z telecí kýty, naklepané na 4 centimetry a obalené v trojobalu. Klasika, na kterou se po už po léta nezapomíná.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 415.75 kcal
  • Bílkoviny 64 g
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 15.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(91 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Vídeňské houskové knedlíky

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/4

Duben 2007

Související články