Ve Vídni bydlí pan Wiener Schnitzel. Je z telecího a má k sobě rád brambory na řadu způsobů, ale i rýži. Vyzkoušejte pravý vídeňský řízek z telecího masa – přesně takový, jaký se jedl za mocnářství! Základem jsou plátky z telecí kýty, naklepané na 4 centimetry a obalené v trojobalu. Klasika, na kterou se po už po léta nezapomíná.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 415.75 kcal
- Bílkoviny 64 g
- Sacharidy 0 g
- Tuky 15.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/4
Duben 2007