Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,0 (22x)
5. 10. 2015
Rostbíf z květové špičky
Apetit
Rostbíf z květové špičky
Apetit


Snadné
> 60 min
4,0 (22x)

Odleželé maso je tak kvalitní, že z něj připravíte dokonalý rostbíf. Díky intenzivní chuti bude lepší než z roštěnce.


Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Na remuládu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1505 kcal
  • Bílkoviny 85 g
  • Sacharidy 64.75 g
  • Tuky 101.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(22 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/4

Vítáme jaroVelikonoceDokonalá vejcePestrobarevné poháry