Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,5 (15x)
3. 7. 2018
Vepřové maso s nudlemi po asijsku
Apetit
Vepřové maso s nudlemi po asijsku
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,5 (15x)

Bleskové vepřové maso s asijskými nudlemi rozehraje na vašem talíři koncert chutí. Naprostá souhra tence nakrájeného masa, pikantních omáček, chilli a nudlí. Vietnamské vepřové nudličky jsou recept, kterému podlehne každý milovník asijské kuchyně.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2193 kcal
  • Bílkoviny 149 g
  • Sacharidy 176 g
  • Tuky 93 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/7

Červencový Apetit je konečně tu a je opět pěkně žhavý! Nechybí ty nejlepší recepty na gril, nové nápady, jak si hravě a chutně poradit s úrodou cuket, osvěžující domácí limonády, neodolatelné ovocné knedlíky, bez kterých by prázdniny nebyly prázdninami, barevné asijské závitky a rolky z těch nejčerstvějších surovin, které jsou pro parné letní dny jako stvořené, nebo třeba originální floats, tedy neobvyklé, ale zcela návykové spojení zmrzliny s nápoji. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Záhorácký závitek

Záhorácký závitek se šťouchanými brambory: Trumfne slovenská klasika českou svíčkovou či španělského ptáčka?

Na první pohled možná připomíná klasického španělského ptáčka, ve skutečnosti jde ale o specialitu ze Slovenska, v níž se kysané zelí skvěle doplňuje s křehkým masem a bramborovou přílohou. Záhorácký závitek s brambory patří mezi jídla, která zasytí, vypadají svátečně a zároveň nejsou nijak složitá. S minimem surovin a nenáročným postupem vznikne pokrm, jež potěší každého, kdo má rád tradiční chutě.