Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (1x)
14. 11. 2018
Chlupaté knedlíky
Apetit
Chlupaté knedlíky se zelím a cibulkou
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (1x)

Tradiční chlupaté knedlíky se zelím a smaženou cibulkou jsou syté, voňavé a plné poctivé chuti. Tento klasický český recept spojuje jemné bramborové těsto s kysaným zelím a křupavou cibulkou – ideální kombinace pro vydatný oběd nebo večeři. Skvěle se hodí pro milovníky domácí kuchyně i jako nostalgická vzpomínka na jídla od babičky.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Pro 4–6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 507 kcal
  • Bílkoviny 14.5 g
  • Sacharidy 83.25 g
  • Tuky 11.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(1 hlas)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/11

Listopadové číslo Apetitu vám pomůže hravě překonat pošmournost podzimu. Celé jsme ho totiž pojali jako návod, jak si listopad zamilovat – a věřte nebo ne, s našimi recepty to bude hračka! Právě proto, že předposlední měsíc v roce je v naší zeměpisné šířce šedivý, sychravý a smutný, rozhodli jsme se aspoň na chvíli přenést do Asie a vychutnat si všechny chutě, vůně a hlavně barvy, které tamní kuchyně nabízí. Můžete si tak s námi odskočit do Vietnamu, Thajska i Koreje. Čekají vás nejbarevnější recepty od Kamily Kamu Rundusové, opulentní indická hostina, dezerty plné exotických surovin či speciality z kuchyně šéfkuchaře Zdeňka Křížka. Nechybí ovšem ani recepty z oblíbené dýně či poctivé kachní hody. S novým Apetitem si letošní listopad opravdu užijete! Apetit, napsáno s chutí.