Kefírová buchta s kokosem a čokoládou je jako stvořená k odpolední kávě po nedělním obědu nebo pondělní snídani. Není to klasická kefírovka, tato voní kokosem a navíc je polita čokoládovou polevou. I přesto je tento hrníčkový recept velmi jednoduchý a troufáme si tvrdit, že ho zvládnou i naprostí začátečníci. Vláčná kefírová buchta je navíc bez vajec.
Na formu 18 x 18 cm
Suroviny
Na formu 18 x 18 cm
Na polevu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4312 kcal
- Bílkoviny 52 g
- Sacharidy 490 g
- Tuky 235 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2012/5
Knedlík 21. stoletíNapečeno bez váženíZelené a svěží vaření
Komentáře
Perfektní a rychlá buchta bez vajec. Díky podmáslí je uzasne nadýchaná! Po upečení a vychladnutí jsem ji pomazala domácí rybízovou marmeládou, polila čokoládou a posypala kokosem. Nebe v hubě ;)!
Výborne, len na velký plech treba všetko x3. :)