Rybí polévka s krutony je nejen klasikou českých Vánoc, ale i univerzálním pokrmem, který nabízí prostor pro kreativitu. Základní recept lze snadno obměnit a vyzkoušet různé světové chutě. Vyberte si svůj styl a obohaťte polévku o křupavé krutony, které podtrhnou její výjimečnou chuť.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 578.75 kcal
- Bílkoviny 17 g
- Sacharidy 32.75 g
- Tuky 41 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/12
Prosinec 2004