
< 30 min
4,2
Lososový tatarák

< 15 min
4,4
Losos na pánvi

< 30 min
4,1
Pečený mořský vlk

< 30 min
4,1
Grilovaný pstruh s máslem a bylinkami

< 60 min
4,7
Salát Niçoise

< 50 min
4,2
Kapr na kmíně

< 120 min
4,4
Vitello tonnato

< 20 min
4,3
Obložené chlebíčky

< 30 min
4,4
Tempura

< 10 min
4,3
Pomazánka z uzené makrely s jarní cibukou

< 20 min
4,5
Pečený pstruh s bylinkami

< 45 min
4,4
Pstruh na másle

< 75 min
4,3
Krémová rybí polévka

< 60 min
3,8
Rybí filé na kmíně s bramborovou kaší

< 30 min
4,2
Pečená ryba s citronem a bylinami

< 45 min
4,3
Filé zapečené s citronem

< 60 min
3,3
Kapr načerno

< 45 min
4,4
Losos v krémové omáčce s česnekem

< 30 min
4,6
Treska s krémovými bramborami

< 45 min
3,7
Kapr na grilu

< 60 min
4,3
Zapečené brambory s lososem

< 30 min
4,4
Losos s bylinkovou krustou a bylinkovými bramborami

< 30 min
3,2
Fish and Chips

< 60 min
4,5
Polévka bujabéza
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze