< 30 min
4,2
Lososový tatarák
< 15 min
4,4
Losos na pánvi
< 30 min
4,1
Pečený mořský vlk
< 30 min
4,1
Grilovaný pstruh s máslem a bylinkami
< 60 min
4,7
Salát Niçoise
< 50 min
4,2
Kapr na kmíně
< 120 min
4,4
Vitello tonnato
< 20 min
4,2
Obložené chlebíčky
< 30 min
4,4
Tempura
< 10 min
4,3
Pomazánka z uzené makrely s jarní cibukou
< 20 min
4,5
Pečený pstruh s bylinkami
< 45 min
4,4
Pstruh na másle
< 75 min
4,3
Krémová rybí polévka
< 60 min
3,8
Rybí filé na kmíně s bramborovou kaší
< 45 min
4,3
Filé zapečené s citronem
< 45 min
4,3
Losos v krémové omáčce s česnekem
< 30 min
4,1
Pečená ryba s citronem a bylinami
< 60 min
3,3
Kapr načerno
< 60 min
4,4
Zapečené brambory s lososem
< 30 min
4,7
Treska s krémovými bramborami
< 45 min
3,8
Kapr na grilu
< 30 min
4,4
Losos s bylinkovou krustou a bylinkovými bramborami
< 60 min
4,4
Polévka bujabéza
< 30 min
3,2
Fish and Chips
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví