Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,6 (57x)
18. 7. 2014
Vánoční rybí polévka
Apetit
Vánoční rybí polévka
Apetit


Snadné
< 60 min
4,6 (57x)

Vánoční rybí polévka je tradiční pochoutkou, která potěší nejen ty, kdo si před štědrovečerní večeří odříkali kvůli zlatému prasátku. Poctivý rybí vývar, lehce zahuštěný máslovou jíškou, skvěle připraví žaludek na bohatý hlavní chod a navíc zahřeje v chladných zimních dnech. Tento recept propojuje tradici s chutí, která okouzlí každého u svátečního stolu.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 201.25 kcal
  • Bílkoviny 20.25 g
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 8.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(57 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/12

Prosinec 2007