Vánoční rybí polévka je tradiční pochoutkou, která potěší nejen ty, kdo si před štědrovečerní večeří odříkali kvůli zlatému prasátku. Poctivý rybí vývar, lehce zahuštěný máslovou jíškou, skvěle připraví žaludek na bohatý hlavní chod a navíc zahřeje v chladných zimních dnech. Tento recept propojuje tradici s chutí, která okouzlí každého u svátečního stolu.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 201.25 kcal
- Bílkoviny 20.25 g
- Sacharidy 11 g
- Tuky 8.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/12
Prosinec 2007