Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,7 (11x)
5. 10. 2017
Koprovka s lososem
Apetit
Koprovka s lososem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,7 (11x)

"U většiny českých omáček se s mámou přetahujeme o cukřenku. Ona postaru doslazuje, já nikdy. Ne kvůli dietě – to kvůli chuti! Cukr totiž totálně zastře ostatní ingredience, a to je pro jemný soulad smetany, kopru a rybího masa doslova pohroma. Zkuste to aspoň jednou jinak," říká Hana Michopulu.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2841 kcal
  • Bílkoviny 248 g
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 184 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/10

Říjnové vydání je jako vždy věnováno české kuchyni, tentokrát ve svěžím a vtipném provedení, a obsahuje všechny chutě a vůně, na které se na podzim těšíme! A je nabité lahodnými nápady od titulní strany až po sladkou tečku na konec. Vyzkoušejte některý z našich hřejivých sezonních receptů. Podzim je totiž v plném proudu a vy jistě oceníte poctivá zemitější jídla z bohatých darů zahrad, lesů, dvorů, sadů i vinohradů! Vydejte se s námi na ryby, slibujeme, že nebudete litovat! Nebo až se budete vracet z lesa s naditým košíkem, nemusíte dlouze přemýšlet, jak s houbovým úlovkem naložit, protože i s houbami si víme rady a rádi se o nápady podělíme! A věřte, že nejklasičtější česká klasika coby moderní streetfood v podání blogerky Koko vás bude neskutečně bavit! I Hana Michopulu a Hanka Zemanová přispěli svou "troškou do mlýna" osobitým pojetím tradičních surovin a receptů. Všechno sladce završují dezerty z první republiky, poctivý frgál s tvarohem, povidly a mandlemi a naprosto dokonalý makový pudink. Apetit, napsáno s chutí.  

Související články

Koprovka ze Šodó je vyhlášená

Nejlepší koprovka v Praze? Ta ze Šodó. Zkusíte ji doma?

Jsou gastro spory, které jsou schopné rozdělit rodiny, o Vánocích je to typicky vánočka s rozinkami nebo bez. A podobné je to s koprovkou: buď ji milujete, nebo rezolutně odmítáte. Pokud patříte do prvního týmu, čtěte dál. A pokud do druhého, tak také odvážně vstupte. Je totiž dost možné, že jste ještě neochutnali tu nejlepší koprovku. Robin Nguyen ji našel a my jsme Bistro Šodó požádali o recept.