Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,8 (13x)
4. 9. 2018
Losos s krémovou koprovo-kaparovou omáčkou


Velmi snadné
< 60 min
3,8 (13x)

Kopr má bohaté využití v lidové medicíně a kdysi platíval za magickou rostlinu. Nejlepší je čerstvý, vůbec či jen málo tepelně upravený. Ladí s rybami, hovězím masem, vejci, zakysanými mléčnými výrobky a sýry.


Nezhasínat obrazovku
Pro 3 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 3 osoby

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1663 kcal
  • Bílkoviny 105 g
  • Sacharidy 47 g
  • Tuky 106 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/9

Zářijové číslo Apetitu je plné receptů se sezonní zeleninou a ovocem, která je právě ve vrcholné formě, ale i tipů pro rodiče, jež budou s příchodem nového školního roku řešit, co připravit svým dětem k snídani a svačině. Najdete v něm také recepty na chutné rodinné večeře, návod na výrobu přepuštěného másla a nápady, jak snadno a levně oživit kuchyň. Těšit se můžete také na první lekci školy francouzské cukrařiny s Petrou Stahlovou. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.