Fazolky na smetaně bývají nejchutnější v létě, kdy jsou k dispozici levné sezonní suroviny, nejlépe z vlastní zahrady. Stejně dobře lze poslouží i ty mražené. Fazolky na smetaně s vejci potěší nejen vegetariány.
Porce
Suroviny
Porce
Na 1 porci
- Energie 559.33 kcal
- Bílkoviny 20 g
- Sacharidy 34.33 g
- Tuky 36.67 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/8

Recept je z vydání:
Apetit 2023/8
Nejlepší parťák na prázdniny? Srpnový Apetit, který vychází už 20. 7. Čeká vás čerstvá porce receptů se sezonními surovinami, zajímavé články a praktické tipy. Zpracujte úrodu a vyzkoušejte nejlepší recepty z rajčat a cuket, nechte se okouzlit proslulým i méně známým italským pečivem, připravte si dezerty inspirované slavnými koktejly a na cesty si s sebou přibalte svěží saláty ve skle. Přečtěte si, jak se pěstuje káva v mexickém Veracruz, ohlédněte se spolu s námi za 12. Apetit piknikem, nechte si poradit s výběrem zmrzlinovače a naučte se párovat jídlo s vínem. Helena Fléglová vás v dalším díle Cukrářské akademie zasvětí do tajů želírování a zahušťování a naše dvorní fotografka Alena Hrbková se s vámi ve svém seriálu Škola focení blíže podívá na světlo. Apetit, napsáno s chutí.