Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 50 min
4,7 (9x)
18. 7. 2014
Ambrozie z Verchlábe
Apetit
Ambrozie z Verchlábe
Apetit


Snadné
< 50 min
4,7 (9x)

Ambrozie je vařené maso, které se připravovalo v mnoha úpravách. Vrchlabská verze je doplněná bramborami – právě v zápisníku místního občana z roku 1771 byla nalezena první písemná zmínka o bramborách v Krkonoších…


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Na pórek na česneku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 930.5 kcal
  • Bílkoviny 46.67 g
  • Sacharidy 100.17 g
  • Tuky 35.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Ambrozie z Verchlábe

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet