Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (17x)
23. 5. 2016
Pokrokové kuře


Snadné
> 60 min
4,2 (17x)

Karolína Leitnerová, která pro Apetit tvoří styling jídla, tvrdí, že ač je klasicky pečené kuře snadné, vůbec nemusí být obyčejné... Pokrokové kuře voní česnekem a bylinkami. 


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 612.75 kcal
  • Bílkoviny 17.25 g
  • Sacharidy 99.5 g
  • Tuky 13.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Andrej Goldmann profile image
Andrej Goldmann
01.03.2009 17:37
opravdu famózní recept, zatím všichni, kdo ho jedli, byli naprosto uneseni. *****
  profile image
Eva Horáková
28.10.2007 10:31
Moc dobrý recept, já jsem jej ještě troch vylepšila, na brambory jsem dala 5 minut před koncem pečení nakrájenou mozarellu. Hezky se do brambor rozpustila a byla to bašta!
  profile image
Janako
19.04.2007 09:11
Musím pochválit, manžel mi celý den děkoval, jak mu to chutnalo.Bylinky jsem bohužel dala sušené, ale už se těším až budou čerstvé, vyzkouším zase.
  profile image
Anička
07.04.2007 18:17
Naprosto fantastické - zvlášť ta chuť citrónu kuřeti ohromně přidá. Doporučuji zkusit.
  profile image
Martina
22.02.2007 15:17
No musim říct, že je to fakt výborný. akorát já si to trochu pozměnila, jelikož sem to pekla v normální pečící míse a ne celé kuře, ale jen stehna. ale i tak se po tom olizujem ještě dnes?:-)
  profile image
Mirka
04.12.2006 10:18
Toto kura je fakt pokrokové! Aj zemiaky a výpek s roztlačeným cesnakom - mňam !
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/4

Duben 2004