Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,2 (19x)
23. 11. 2016
Zvěřinový boršč


Snadné
> 60 min
3,2 (19x)

Existují desítky receptů na boršč, které jsou více či méně původní. Až ochutnáte tenhle, bude vám jedno, že má ke klasice daleko. Je prostě božský!


Nezhasínat obrazovku
6-8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6-8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 526.83 kcal
  • Bílkoviny 42.33 g
  • Sacharidy 97 g
  • Tuky 5.17 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,2/5

Hodnocení receptu

3,2/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/11

Vařte s pivemIndická kuchyněLahodné ovoce z troubyLovecká sezona

Související články

Dýně a zvěřina: se svolením restaurace Chateau Ctěnice

Kam o druhém říjnovém víkendu? Vyrazte na festivaly, ochutnejte světovou kuchyni a užijte si workshopy plné inspirace!

Kam vyrazit o víkendu 12. a 13. 10. 2024 za gastronomickými zážitky? V Praze se můžete vypravit na kávový festival, ochutnat dýňové a zvěřinové pochoutky i vietnamské delikatesy. Zajímavé akce plné dobrého jídla a pití se ale konají po celé zemi. Kam za čokoládou, gulášem či tradičními burgery, kde ochutnat burgundské speciality a kde proběhne soutěž ve vaření kotlíkového guláše?