
> 120 min
4,4
Daňčí kýta se zelím

< 120 min
4,4
Daňčí roštěnky po burgundsku

< 25 min
3,4
Daňčí steak v jalovci a bylinkách

> 60 min
4,0
Zvěřina po burgundsku

< 60 min
4,3
Daňčí klobásy

< 60 min
3,8
Daňčí závitek po znojemsku

> 60 min
4,0
Daňčí hřbet s perníkem a dýní

> 60 min
3,2
Zvěřinový boršč
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze