Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,0 (9x)
11. 10. 2022
Daňčí hřbet s perníkem a dýní
Apetit
Daňčí hřbet s perníkem a dýní
Apetit


Snadné
> 60 min
4,0 (9x)

„Zvěřinu považuju za nejkvalitnější maso a daňčí hřbet je absolutní lahůdka. Ve spojení s dýní je pro mě ideální hřejivou chutí podzimu,“ popisuje svůj recept šéfkuchař Radek David.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Na omáčku

Na pečenou dýni

Na dýňové pyré

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 557 kcal
  • Bílkoviny 34.5 g
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 24.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/10

Říjnový Apetit se jako obvykle nese v duchu české kuchyně a jejích největších pokladů. V novém čísle vás čekají večeře jako od babičky, spolu s námi se můžete vydat letem světem španělských ptáčků či oslavit jedinečnost českého máku. Věřte, že o voňavých buchtách plněných šimlem a sypaných mákem z titulní strany se vám ještě dlouho budou zdát sladké sny, stejně tak jako o snovém pražském koláči či receptech s karamelem. Špičkoví šéfkuchaři se s vámi podělí o své vyladěné recepty na českou klasiku – nechybí poctivý vývar či koprovka. Domov můžete provonět křupavými rohlíky či domácím kváskovým chlebem. O recepty na neodolatelné moučníky ze své nové kuchařky Sladce se s námi podělila Bára Gorecká alias Máma peče doma. Říjnové číslo Apetitu je v prodeji od 16. 9.