2004/6
28.06.2014
2004/6
28.06.2014
Obsah vydání
Apetit 6/04
< 30 min
4,8
Nepečené tvarohové bábovičky s ovocem
< 50 min
3,8
Slané palačinky se dvěma náplněmi
< 60 min
4,2
Lívance s borůvkami a medovou omáčkou
< 30 min
5,0
Dokonalá milionářská vejce s chřestem
< 75 min
4,3
Jemná chřestová polévka
< 30 min
3,7
Jednoduchý bílý chřest
> 60 min
4,1
Aromatické kuře na studeno
< 30 min
0,0
Zelené fazolky s česnekem a mátou
< 30 min
4,3
Salát z bílých fazolí a rajčat
< 60 min
4,8
Pečené nové brambory s pikantní zakysanou smetanou
< 30 min
4,3
Guacamole se zakysanou smetanou
< 60 min
4,4
Brambory zapečené s cibulí a klobáskami
< 60 min
4,1
Špízy se slaninou
< 10 min
5,0
Minipizza
< 60 min
0,0
Florentinská pizza
< 30 min
4,7
Kuře v papírovém balíčku
< 60 min
3,8
Vepřové kotlety na špenátových lístcích
< 60 min
4,4
Zapečené brambory s lososem
< 30 min
5,0
Vlahý krevetový salát s rýží
< 60 min
4,9
Koláč se sýrovým krémem
< 20 min
4,7
Bešamel
< 60 min
3,4
Vejce zapečená v rajských jablíčkách
< 60 min
5,0
Koláčky s ostrou smetanou
< 60 min
0,0
Opékaná ryba se salsou
< 30 min
4,6
Rybí filé v sýrové krustě
< 30 min
3,3
Filé po italsku
< 120 min
3,7
Koblihy domácí
> 60 min
3,7
Vietnamské letní závitky
< 60 min
0,0
Obložená bageta z azurového pobřeží
< 10 min
3,0
Bagety se sýrem šunkou a brusinkami
< 60 min
4,4
Banánový chlebíček s rozinkami a čokoládou
< 60 min
4,5
Cuketové placičky
< 30 min
4,6
Klasický řecký salát
< 60 min
4,6
Zprudka opečené vepřové panenky s cibulkami
< 50 min
4,1