Vepřová panenka plněná špenátem a mozzarellou – dokonalý hlavní chod v italských barvách! Slanina se postará o to, aby panenka zůstala šťavnatá a aby krásně voněla. Středomořskou chuť jídlu dodá špenát s mozzarellou.
6
Suroviny
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 510.5 kcal
- Bílkoviny 38 g
- Sacharidy 5.5 g
- Tuky 36.5 g
Postup přípravy
Autor: František Hlavnička, z vydání Apetit 2005/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/10
Říjen 2005