Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 20 min
4,8 (6x)
20. 8. 2014
Zapečené melouny po židovsku
Apetit
Zapečené melouny po židovsku
Apetit


Snadné
< 20 min
4,8 (6x)

Přímo biblické rozměry má toto tradiční jídlo židovské kuchyně. Říká se mu Melon Baal Canaf, tedy meloun s křídly – na stole totiž vydrží tak krátce, jako kdyby měl perutě… Do náplně můžete dát i pečené maso.


Nezhasínat obrazovku
3
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

3
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 935.33 kcal
  • Bílkoviny 54 g
  • Sacharidy 120.67 g
  • Tuky 26.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/8

Srpen 2007