> 60 min
5,0
Zapečené ziti s lilkem a ricottou
< 45 min
5,0
Mleté maso pod květákovou pokličkou
< 30 min
4,7
Zapečené gnocchi s chorizem a mozzarellou
> 60 min
4,3
Bramborovo-pórkový nákyp
< 120 min
3,8
Řecká musaka
< 60 min
0,0
Kuře s polentou
< 45 min
4,0
Mac and cheese
< 20 min
5,0
Kuřecí páj se zeleninou
< 60 min
4,1
Rýže z trouby s mletým masem
< 60 min
4,2
Pastýřský koláč po indicku
< 60 min
4,1
Lucčina musaka
< 10 min
3,7
Kuřecí hot pot
< 90 min
4,4
Brambory v sýrovém bešamelu
< 60 min
0,0
Těstoviny s modrým sýrem, šalvějí a ořechy
> 60 min
4,8
Lilková parmigiana
< 10 min
0,0
Zapečené avokádo s kuřecím masem
< 60 min
3,9
Galetka s růžičkovou kapustou a slaninou
< 120 min
4,2
Kapusta zapékaná s bramborami a sýrem
< 60 min
3,8
Špenátová žemlovka s uzeným masem
< 60 min
3,7
Omeleta Arnolda Bennetta
< 60 min
4,5
Zapečené broskve s křupavou drobenkou
< 60 min
4,2
Zapečené rigatoni s chřestem
< 30 min
3,7
Zapékaný fenykl s černými olivami
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví