Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (3x)
1. 9. 2025
Zeleninový salát ve sklenici
Image Professionals
Vietnamský nudlový salát
Image Professionals


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (3x)

Vietnamský nudlový salát s tofu a smaženou cibulkou rozdělte do čtyř sklenic a máte připravené plnohodnotné jídlo s sebou do práce nebo rychlou večeři po náročném dni. Jednoduchý salát ve stylu ‚meal prep‘ – plný vlákniny, bílkovin a sacharidů, který vám v lednici vydrží minimálně dva dny.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/8

Nejlepší parťák na prázdniny? Srpnový Apetit, který vychází už 20. 7. Čeká vás čerstvá porce receptů se sezonními surovinami, zajímavé články a praktické tipy. Zpracujte úrodu a vyzkoušejte nejlepší recepty z rajčat a cuket, nechte se okouzlit proslulým i méně známým italským pečivem, připravte si dezerty inspirované slavnými koktejly a na cesty si s sebou přibalte svěží saláty ve skle. Přečtěte si, jak se pěstuje káva v mexickém Veracruz, ohlédněte se spolu s námi za 12. Apetit piknikem, nechte si poradit s výběrem zmrzlinovače a naučte se párovat jídlo s vínem. Helena Fléglová vás v dalším díle Cukrářské akademie zasvětí do tajů želírování a zahušťování a naše dvorní fotografka Alena Hrbková se s vámi ve svém seriálu Škola focení blíže podívá na světlo. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Robin Nguyen a bun cha

Velký test pražských food courtů: Kde vám bún chả otevře Asii a kde jen peněženku?

Bún chả, grilované vepřové maso s rýžovými nudlemi, čerstvou zeleninou a bylinkami, zalité voňavou zálivkou, je jídlo, ke kterému se vracíme rádi. Jenže tentokrát jsme nevyrazili do vyhlášených vietnamských bister, ale do food courtů v pražských obchodních centrech. Mají šanci obstát? Náš food kritik Robin Nguyen otestoval pět podniků a výsledky jsou překvapivější, než by se zdálo.