Nová registrace Zapomenuté heslo

Mouka

Mouka je základní surovina, která se používá v nejrůznějších receptech, od pečiva a dortů až po omáčky a těsta. Existuje mnoho druhů mouky, jako je pšeničná, žitná, špaldová, kukuřičnámandlová nebo jiná bezlepková moukapřičemž každý druh má své specifické vlastnosti a využití. Například hladká mouka je ideální pro křehká těsta, zatímco hrubá mouka se hodí na knedlíky. V článcích o mouce se dozvíte, jak vybrat správný typ pro konkrétní recept, jak mouku skladovat, aby zůstala čerstvá, a jak se orientovat v alternativách vhodných pro bezlepkovou stravu.

Domácí těstoviny
< 20 min
5,0

Domácí těstoviny

Bramborové placky na kameni
> 60 min
5,0

Bramborové placky na kameni

Bezové květy v těstíčku
< 20 min
5,0

Bezové květy v těstíčku

Kynuté houstičky s jedlými kvítky
> 60 min
5,0

Kynuté houstičky s jedlými kvítky

Jednoduchý bílý chléb
> 60 min
4,7

Jednoduchý bílý chléb

Tvarohové knedlíky
< 30 min
4,1

Tvarohové knedlíky

Koblihy s jahodami
< 45 min
5,0

Koblihy s jahodami

Všechny kategorie článků