Gnocchi s růžičkovou kapustou, slaninou a oříšky si podle tohoto receptu můžete připravit od základu. Recept na domácí bramborové gnocchi není složitý, jen je potřeba pracovat rychle, protože těsto má tendenci řídnout. Po uvaření je opečte s růžičkovou kapustou a pancettou. Na závěr nesmí chybět hoblinky parmazánu. Nad domácí noky (se slaninou) není!
Porce
Suroviny
Porce
Na gnocchi
Na 1 porci
- Energie 1019.75 kcal
- Bílkoviny 27.25 g
- Sacharidy 99.75 g
- Tuky 54 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/2
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/2
Neustálé přechody mezi teplem a zimou jsou jako šité na míru nejrůznějším bacilům a virům. Přineseme vám 63 receptů, které skvěle fungují proti zimě a dokonale zahřejí. Ať už vás Valentýn plní euforií nebo vás nechává zcela chladnými, Valentýnské menu, které pro vás připravili finalisté soutěže Masterchef, vás zcela nadchne! Masopust je tu a my pro vás máme recept na nejlepší koblihy na světě od osoby nejpovolanější, blogerky Maškrtnice. Přeneseme se do malebného francouzského bistra a vyzkoušíme ty nejlepší recepty autorky Anne-Katrin Weber.