Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 120 min
5,0 (6x)
28. 10. 2024
Babiččiny polévkové nudličky
Apetit
Vývar s domácími nudlemi a játrovými knedlíčky
Apetit


Pro zkušené
> 120 min
5,0 (6x)

Polévku do kuchařských výšin katapultují domácí nudle – tyto jsou navíc bezlepkové! Když do vývaru navíc přidáte játrové knedlíčky, všichni si budou chtít přidat.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Pro 4-6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Na vaječné nudle

Na játrové knedlíčky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 821 kcal
  • Bílkoviny 59 g
  • Sacharidy 78 g
  • Tuky 26 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/10

Říjnové číslo Apetitu, které vychází už 14. 9. 2023, zaručí, že si i nadcházející chladnější podzimní dny užijete na maximum. Se spokojeným žaludkem se totiž každá plískanice snáší líp. Hlavní linkou je jako každý rok česká kuchyně a lokální a sezonní suroviny, letos jsme se ovšem podívali ještě hlouběji do historie a oprášili i poklady té rakousko-uherské. O tradicích si popovídáme s Petrou Burianovou. Přidáme i tipy, jak uvařit oblíbené české speciality bez lepku. Těšit se můžete i na houbové recepty a hned tři různé (a naprosto božské) zelňačky. Vypravili jsme se za vyhlášenými cukráři a vyprosili od nich osvědčené recepty na milované zákusky – větrník, indiánky, laskonky, punčák a dort Maršál. Helena Fléglová vás navíc krok za krokem naučí odpalované těsto. S naší Pohlednicí zavítáme na Slovensko a rovnou vyzpovídáme tamní slavné šéfkuchaře, cukráře a blogery. S radostí vám také představíme novou Línou kuchařku, plnou skvělých receptů a praktických tipů, jak si v kuchyni co nejvíc zjednodušit práci a přitom neobětovat kvalitu a chuť pokrmů. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

20250831_Vývar_s_domácími_nudlemi_a_játrovými_knedlíčky_foto-2.webp

Nejlepší hovězí vývar s domácími nudlemi a játrovými knedlíčky: Postaví na nohy, zahřeje a chutná jako od babičky

Hovězí vývar s domácími nudlemi a játrovými knedlíčky patří k polévkám, které dokážou zahřát během sychravého podzimu i uprostřed zimy a zvládnou zazářit jako součást svátečního oběda. Hovězí vývar je voňavý, plný chuti a ukazuje poctivou kuchařskou práci, která se vám odmění každou lžící. Připravte si jej krok za krokem, aby chutnal přesně tak, jak si pamatujete z dětství – silný, s jemnými nudlemi a nadýchanými knedlíčky.