Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
3,8 (10x)
18. 7. 2014
Vepřové špalíky s pancettou a pečenými bramborami


Velmi snadné
< 20 min
3,8 (10x)

Italská pancetta intenzivně voní a má plnou chuť – užijte si ji ve stylu ,svůj k svému‘ – s vepřovým masem.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1904.75 kcal
  • Bílkoviny 76.25 g
  • Sacharidy 34.75 g
  • Tuky 167.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit Vepřové špalíky s pancettou a pečenými bramborami

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Andrea Turoková profile image
Andrea Turoková
30.04.2009 18:03
jednoduche a velmi, velmi dobre

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.