< 45 min
5,0
Rizoto s řapíkatým celerem a pancettou
< 25 min
5,0
Zadělávaná kapusta
< 25 min
5,0
Podzimní těstoviny s hráškem a kaštany
< 30 min
5,0
Těstoviny s pancettou a cuketovým pestem
< 45 min
5,0
Kaštanovo-celerový krém
> 60 min
3,9
Šípková omáčka
< 45 min
4,1
Těstoviny s omáčkou z květáku
> 120 min
4,2
Boloňská omáčka s extra krémovou polentou
> 60 min
5,0
Vepřové ossobuco s křenovou gremolatou a šťouchanými brambory
< 60 min
5,0
Karamelizované šalotky s kapustičkami
< 45 min
5,0
Rizoto „carbonara“
> 60 min
5,0
Lasagne s hříbky
> 60 min
4,4
Kuře amatriciana
< 30 min
4,8
Pizza s cuketou, hráškem, ricottou a pancettou
< 60 min
5,0
Bramborové čtverečky se zelím
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví