Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (20x)
18. 7. 2014
Vepřová pečeně v bylinkové marinádě


Snadné
> 60 min
4,2 (20x)

Šťavnatá pečínka vonící bylinkami... Její přípravu rozhodně zvládnete a zavděčíte se tak každému milovníkovi pořádného kusu masa. Vepřová pečeně v bylinkové marinádě se hodí na nedělní oběd i na pořádnou rodinnou sešlost, nebo večeři s partou kamarádů.  


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 356.75 kcal
  • Bílkoviny 31 g
  • Sacharidy 2.25 g
  • Tuky 26.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/6

Jahody & smetanaDětská partyVepřová žebraPečivo podle ItalaMátové receptyZeleninové přílohy

Související články

Meduňka

Vše, co jste chtěli vědět o meduňce. Jak z ní udělat víno a proč ji mít vždy po ruce?

Voní po citronu a na českých zahradách roste stejně samozřejmě jako máta, levandule či pažitka. Meduňka lékařská pochází z východního Středomoří a Malé Asie, ale už po staletí patří k nejoblíbenějším bylinám i u nás. Pomáhá při stresu, zklidňuje trávení a hodí se nejen do čaje, ale i do dezertů, limonád nebo bylinkových vín. Jak ji pěstovat, sklízet či použít v kuchyni?