Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 75 min
5,0 (12x)
17. 1. 2019
Velikonoční nádivka s uzeným masem
Apetit
Velikonoční nádivka s uzeným masem
Apetit


Snadné
< 75 min
5,0 (12x)

Čerstvé mladé kopřivy jsou nutností! Nezbytnou součástí je také uzené maso (domácí je pochopitelně nejlepší), ke kterému přidávám libovou vepřovou plec, králíka nebo kuře. Všem tahle nádivka chutná a recept se vždy podaří!


Nezhasínat obrazovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3892 kcal
  • Bílkoviny 232 g
  • Sacharidy 329 g
  • Tuky 143 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Martina Kojzarová , z vydání Apetit 2006/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/4

Duben 2006

Související články

Jidáše

Velikonoční jidáše: Připravte si tradiční staročeské medové pečivo a vyzkoušejte i 5 našich variací

Nadýchané medové jidáše jsou tradiční velikonoční pečivo, které se nejčastěji připravuje na Zelený čtvrtek. Můžete ho smotat hned do několika tvarů, ale nejtypičtější je spirála, která symbolicky odkazuje na provaz, na němž se po zradě Ježíše oběsil Jidáš. Pověry praví, že pokud jidáše sníte na Zelený čtvrtek ještě před východem slunce, budete celý rok zdraví.