Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,8 (8x)
13. 7. 2023
Tříbarevné zmrzlinové řezy
Apetit
Tříbarevné zmrzlinové řezy
Apetit


Snadné
> 60 min
4,8 (8x)

Sladké exotické mango, krémový jemný kokos a příjemně nakyslé ostružiny tvoří harmonické zmrzlinové trio, které je nejlepší dostat na lžičku pohromadě. Každé sousto tak bude dokonalý gurmánský zážitek. 


Nezhasínat obrazovku

Porce

1
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Na kokosovou zmrzlinu (700 ml)

Na mangový sorbet

Na ostružinovou vrstvu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2591 kcal
  • Bílkoviny 25 g
  • Sacharidy 512 g
  • Tuky 33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/8

Na co se můžete těšit v srpnovém čísle Apetitu plném žhavých letních receptů? Připravili jsme pro vás rychlé prázdninové večeře, pětici osvěžujících receptů, které vás během vlny veder zaručeně ochladí, a dechberoucí zmrzlinové dezerty. A protože je sezona grilování v plném proudu, máme pro vás i jídla z grilu, která můžete jíst od rána do večera. Společně se také vypravíme na gurmánský výlet do Středomoří a od kuchaře Chateau Trnová, Jana Sommera, se krok za krokem naučíme upéct luxusní plněný králičí hřbet. Pokud si stejně jako my neumíte představit prázdniny bez rtů modrých od borůvek, potěší vás sladké borůvkové recepty. Barevnou letní úrodu zavaříme, naložíme, zamrazíme či usušíme na zimu. Srpnový Apetit je v prodeji od 14. 7. 2022. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Srpnové obálky Apetitu

Apetit slaví 20. narozeniny: Která srpnová obálka byla v průběhu let ta nej? Hlasujte a vyhrajte kuchařku

Už od začátku roku máte každý měsíc možnost naladit se na nostalgickou notu a vydat se s námi na cestu do historie Apetitu. Vytahujeme z archivu všechny obálky a s vaší pomocí volíme tu nej. Náše hlasování už se přehouplo do druhé poloviny a jak se zdá, vaše srdce bijí pro sladké. Ovšem není všem dnům konec! Srpnové hlasování je tu a slaných favoritů se mezi prázdinovými titulkami také pár najde. A abyste hlasovali ještě s větším zápalem, máme pro 3 z vás za odměnu kuchařku.