Sladké exotické mango, krémový jemný kokos a příjemně nakyslé ostružiny tvoří harmonické zmrzlinové trio, které je nejlepší dostat na lžičku pohromadě. Každé sousto tak bude dokonalý gurmánský zážitek.
Porce
Suroviny
Porce
Na kokosovou zmrzlinu (700 ml)
Na mangový sorbet
Na ostružinovou vrstvu
Na 1 porci
- Energie 2591 kcal
- Bílkoviny 25 g
- Sacharidy 512 g
- Tuky 33 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/8

Recept je z vydání:
Apetit 2022/8
Na co se můžete těšit v srpnovém čísle Apetitu plném žhavých letních receptů? Připravili jsme pro vás rychlé prázdninové večeře, pětici osvěžujících receptů, které vás během vlny veder zaručeně ochladí, a dechberoucí zmrzlinové dezerty. A protože je sezona grilování v plném proudu, máme pro vás i jídla z grilu, která můžete jíst od rána do večera. Společně se také vypravíme na gurmánský výlet do Středomoří a od kuchaře Chateau Trnová, Jana Sommera, se krok za krokem naučíme upéct luxusní plněný králičí hřbet. Pokud si stejně jako my neumíte představit prázdniny bez rtů modrých od borůvek, potěší vás sladké borůvkové recepty. Barevnou letní úrodu zavaříme, naložíme, zamrazíme či usušíme na zimu. Srpnový Apetit je v prodeji od 14. 7. 2022. Apetit, napsáno s chutí.