Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,6 (10x)
4. 3. 2015
Terina z hovězí oháňky
Apetit
Terina z hovězí oháňky
Apetit


Snadné
> 60 min
4,6 (10x)

Na večírek jsou ideální lahůdky, které lze připravit předem. Sulcy rozzáří každý stůl – dobře chutnají a jsou krásné na pohled.


Nezhasínat obrazovku
Pro 8 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 7619 kcal
  • Bílkoviny 500 g
  • Sacharidy 356 g
  • Tuky 426 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Terina z hovězí oháňky

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Zadělávané dršťky s tymiánem

Pozapomenuté kousky české kuchyně: Dršťky, játra nebo jazyk. Jak je proměnit v delikatesy?

V minulosti bylo maso drahé a pro některé vrstvy obyvatel takřka nedostupné, proto není divu, že se zpracovával a jedl každý jenom trochu vhodný kousek. Ale věděli jste, že vnitřnosti nejsou jen pozůstatkem chudých časů? Ve skutečnosti se jedná o delikátní suroviny plné živin, které mají široké využití. Zjistěte, proč je vyhledávají špičkoví šéfkuchaři a jak je můžete snadno zakomponovat i do vaší kuchyně.