Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)
6. 3. 2015
Pomerančové želé s hřebíčkem a cointreau krémem


Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)

Tenhle neobvyklý dezert září jako samo slunce. Rázem vás přenese na jih.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na cointreau krém

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2440.25 kcal
  • Bílkoviny 150 g
  • Sacharidy 290 g
  • Tuky 75.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/2

Thajsko na talířiSólo pro pašíkaSladký ValentýnRecepty jako křen