Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
3,5 (78x)
18. 7. 2014
Pikantní utopenci
Apetit
Pikantní utopenci
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
3,5 (78x)

Pikantní utopenci jsou skvělou chuťovkou i studenou večeří. Jen je třeba počítat s dostatečným časovým předstihem, aby se všechny chutě mohly rozležet. Pokud máte rádi ostré, přidejte do sklenice feferonku. Nebojte se množství octa uvedeného v receptu, během zrání se vstřebá.


Nezhasínat obrazovku
5-10
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

5-10

Na lák

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 879.8 kcal
  • Bílkoviny 32.2 g
  • Sacharidy 67.2 g
  • Tuky 52 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,5/5

Hodnocení receptu

3,5/5
(78 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/10

Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva

Související články

gothaj

Gothaj a kabanos: Jak v kuchyni využít poklady československé studené kuchyně?

Kolik typických českých salámů znáte? Mnoho jich není, určitě jste však slyšeli o gothaji a kabanosu či točeném salámu. Na pultech s uzeninami patří mezi hvězdy v prodejnosti. Oba dva ovšem stojí spíš na okraji kulinářského zájmu, přitom jejich kvalita se mění výrobce od výrobce. Dobré salámy existují, zkuste však nejprve zapátrat po jejich složení.