Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
4,3 (28x)
18. 7. 2014
Šťavnatá dušená divočina
Pexels.com
Šťavnatá dušená divočina
Pexels.com


> 60 min
4,3 (28x)

Dlouhé a pomalé vaření zjemní tužší kousky zvěřiny; zelenina jí dodá příjemně nasládlou zemitou chuť. Dejte přednost trochu prorostlému masu – libové se snadno převaří a vysuší.


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 265.25 kcal
  • Bílkoviny 7.75 g
  • Sacharidy 39.25 g
  • Tuky 3.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Šťavnatá dušená divočina

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(28 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

jana Pliskova profile image
jana Pliskova
12.02.2015 14:15

Výborná chuť! Pochutnala si celá rodinka a příští divočina bude zase podle tohoto receptu, s bramborovou kašičkou je to mňamka!

  profile image
Alena
17.10.2007 09:39
Recept se nachází v č. 1/07, str.46

Recept je součástí kolekce

Související články

Marek Fichtner

Úspěchy v kuchařských soutěžích potřebujeme! Dáváme tím do světa zprávu, že Česko není jen pivo a knedlík, říká Marek Fichtner

V Česku se znovu chystá prestižní kuchařská soutěž Bocuse d‘Or a pořadatelé připravili několik novinek – mění se termín i místo. „České národní kolo se uskuteční 30. června a 1. července v Karlových Varech a oproti minulému ročníku se také sníží počet soutěžících z deseti na šest,“ říká Marek Fichtner, prezident české akademie Bocuse d’Or a šéfkuchař restaurace Červený Jelen.