Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,8 (58x)
18. 7. 2014
Škvarkoví šneci se zelím
Apetit
Škvarkoví šneci se zelím
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
3,8 (58x)

Hned po upečení jsou škvarkoví šneci se zelím nejkřupavější, ale výtečné jsou i další dny. A čím chutnější zelí, tím lepší zelňáky. Proto si nejlépe připravte vlastní kysané zelí. A pokud nevíte jak, do receptu jsme vložili video postup, jak na to.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
na 25-30 šneků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 25-30 šneků

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4338 kcal
  • Bílkoviny 124 g
  • Sacharidy 380 g
  • Tuky 251 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(58 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/2

ČokoládaDomácí zabijačkaVepřový bůčekDokonalé palačinky

Související články

Ostatky, fašank, voračky, končiny či šibřinky: Jak slavili masopust naši předci?

Každý rok se řada z nás těsí na masopustní průvod a zabijačku. Ne všichni účastníci veselí však vědí, co vlastně masopust je, jak vznikl, jaké tradice (včetně masek) jsou s ním spojené a jak ho slavili naši předkové. Podle našeho článku masopust snadno vysvětlíte i dětem. Na závěr jsme si pro vás připravili pár zajímavostí, které jste o masopustu možná nevěděli.