Nová registrace Zapomenuté heslo

< 20 min
0,0 (0x)
18. 7. 2014
Šneci z vepřové panenky


< 20 min
0,0 (0x)

Panenka zůstane díky slanině krásně šťavnatá. V kombinaci s plněnými papričkami je to přímo božské jídlo!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 204 kcal
  • Bílkoviny 30 g
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 7.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Šneci z vepřové panenky

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
10.09.2007 20:47
Recept se nachází v č.7/06, str.31
  profile image
Kasumi
15.04.2007 22:35
Tak jsme z tohoto receptu vysla tak, ze jsem - udelala tenke dlouhe platky z panenky - ty zakapala olivovym olejem, zlehka osolila a posypala cerstvyma bylinkama ala provensalske koreni a nechala odlezet - pokladla slaninu - srolovala a kazdeho snecka jsem napichla na paratko a grilovala obklopene zeleninou (cuketa, paprika, cherry r.) tak, ze kazdy snek lezel na jednom platku cukety a byl jim prikryt.. pod grilem asi 20 minut a lahoda! :)

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.