Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
3,9 (7x)
29. 7. 2014
Penne à la minestrone
Apetit
Penne à la minestrone
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
3,9 (7x)

Minestrone je světoznámá italská polévka, jejiž základ tvoří kořenová zelenina. Stačí ubrat vývar, přidat pár dalších ingrediencí a místo polévky máte chutnou směs na těstoviny.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 659.5 kcal
  • Bílkoviny 16.5 g
  • Sacharidy 80.5 g
  • Tuky 28.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/7

Těstoviny 100x jinak Zmrzlinový koncert Slavná kuchařka Julie Child

Související články

Kuřecí kuličky v minestrone

Minestrone: Italská polévka, která nikdy není stejná. V čem spočívá její kouzlo?

Minestrone je polévka, která voní Itálií a pokaždé chutná trochu jinak. Můžete ji připravit v létě z čerstvé zeleniny ze zahrady, v zimě z fazolí, těstovin a rajčat. Je sytá, zdravá a její kouzlo spočívá v tom, že se nikdy nevaří úplně stejně. Každý region, každá rodina a vlastně i každý hrnec minestrone má svůj vlastní příběh.