Kupte maso z ověřeného chovu i zdroje. Tenhle recept na pečený vepřový bůček stojí a padá s kvalitou masa! Správně připravený pečený bůček se doslova rozplývá na jazyku. Vychutnáte si ho jako svačinku s křupavým chlebem, ale i jako hlavní jídlo se zelím a knedlíkem.
Suroviny
Na recept
- Energie 9217 kcal
- Bílkoviny 340 g
- Sacharidy 74 g
- Tuky 832 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/11
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2019/11
V listopadu se čím dál dřív stmívá a my se uchylujeme do útulné kuchyně, abychom si uvařili jídla, která nás zahřejí a utěší, kdyby na nás snad padl podzimní smutek. Dopřejte si s námi vydatné páje, v nichž se snoubí křupavé těsto se šťavnatou slanou náplní. Zamilujte si sezonní recepty z dýní, pastináku, cibule, červené řepy či ořechů. Ořechy a oříšky společně s jablky, hruškami a čokoládou hrají hlavní roli i v dezertech, které jsou jako dělané k šálku horkého čaje a posezení s těmi, které máme nejraději. Apetit, napsáno s chutí.