Krkovice se špenátem a bramborovými knedlíky či šťouchanými bramborami je tradičním nedělním obědem, na kterém si pochutnají všechny generace. My tentokrát „špenát“ připravili z kedlubnového listí a jsme nadšení! Kedlubnové listy už nikdy nevyhazujte, naučíme vás je využít tím nejlahodnějším způsobem.
Suroviny
Na špenát
Na brambory
Na recept
- Energie 4386 kcal
- Bílkoviny 260 g
- Sacharidy 232 g
- Tuky 257 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/6

Recept je z vydání:
Apetit 2022/6
Červnový Apetit (v prodeji od 19. května) je naší ódou na přicházející léto a také pozvánkou do gurmánského světa plného chutí. Ty s námi můžete objevovat prostřednictvím Dnů Apetit, týdenního online festivalu toho nejlepšího jídla a pití, který si lze užít z pohodlí svého domova. Týden výhodných nákupů, slev a dárků vyvrcholí v sobotu 18. června 11. Apetit piknikem. Přijměte naše pozvání a dorazte za námi do pražské Grébovky. A jaká inspirace vás čeká na stránkách červnového vydání? Vychutnejte si s námi večeře s těstovinami či ty nejlepší jahodové recepty z naší nové kuchařky, uspořádejte pro přátele hostinu pod širým nebem, naučte se kouzlit s tortillami, zpracovat kedlubnové listy nebo připravit pravé italské rizoto. Podělíme se s vámi i o recepty na luxusní snídaně a naše tajné finty, jak děti bez nátlaku naučit jíst více luštěnin či zeleniny. Těšit se můžete i na rozhovor s čerstvou vítězkou soutěže Peče celá země Martinou Kynstlerovou. Apetit, napsáno s chutí.