2022/6
2022/6
Červnový Apetit (v prodeji od 19. května) je naší ódou na přicházející léto a také pozvánkou do gurmánského světa plného chutí. Ty s námi můžete objevovat prostřednictvím Dnů Apetit, týdenního online festivalu toho nejlepšího jídla a pití, který si lze užít z pohodlí svého domova. Týden výhodných nákupů, slev a dárků vyvrcholí v sobotu 18. června 11. Apetit piknikem. Přijměte naše pozvání a dorazte za námi do pražské Grébovky.
A jaká inspirace vás čeká na stránkách červnového vydání? Vychutnejte si s námi večeře s těstovinami či ty nejlepší jahodové recepty z naší nové kuchařky, uspořádejte pro přátele hostinu pod širým nebem, naučte se kouzlit s tortillami, zpracovat kedlubnové listy nebo připravit pravé italské rizoto. Podělíme se s vámi i o recepty na luxusní snídaně a naše tajné finty, jak děti bez nátlaku naučit jíst více luštěnin či zeleniny.
Těšit se můžete i na rozhovor s čerstvou vítězkou soutěže Peče celá země Martinou Kynstlerovou.
Apetit, napsáno s chutí.
Pečené kuře v láku s mrkví a hráškem
Rajčatový salát s cibulí
Salát & zálivka z modrého sýra
Šopský salát
Hovězí vývar s písmenky a zeleninou
Těstoviny s avokádovou omáčkou a chorizem
Cuketové vafle s čedarem, slaninou a avokádem
Pistáciový dort s jahodami
Clafoutis s jahodami a rebarborou
Crostini se šlehanou fetou a jahodami
Mexický jahodový dort
Odpalované knedlíky s jahodami
Letní krupicová kaše s ovocem a čokoládou
Brownies s kadeřávkem
Mini sekaná s bramborovou kaší
Vývar s vaječnými ‚těstovinami‘
Špagety s červenou omáčkou
Těstoviny s kuřecím masem a rajčátky
Zapečený sendvič Croque Madame
Hráškové placičky
Pohár s pařížským krémem a jahodami
Mechové řezy
Pečené francouzské tousty z croissantů s krémem z ricotty
Pečená krkovice se špenátem z kedlubnového listí
Kapustnica z kedlubnového listí
Zapečené brambory s lososem a treskou
Jahodový dort s jahodovou pěnou
Linguine s houbami a omáčkou z mascarpone s parmazánem