2022/6

2022/6
Červnový Apetit (v prodeji od 19. května) je naší ódou na přicházející léto a také pozvánkou do gurmánského světa plného chutí. Ty s námi můžete objevovat prostřednictvím Dnů Apetit, týdenního online festivalu toho nejlepšího jídla a pití, který si lze užít z pohodlí svého domova. Týden výhodných nákupů, slev a dárků vyvrcholí v sobotu 18. června 11. Apetit piknikem. Přijměte naše pozvání a dorazte za námi do pražské Grébovky.
A jaká inspirace vás čeká na stránkách červnového vydání? Vychutnejte si s námi večeře s těstovinami či ty nejlepší jahodové recepty z naší nové kuchařky, uspořádejte pro přátele hostinu pod širým nebem, naučte se kouzlit s tortillami, zpracovat kedlubnové listy nebo připravit pravé italské rizoto. Podělíme se s vámi i o recepty na luxusní snídaně a naše tajné finty, jak děti bez nátlaku naučit jíst více luštěnin či zeleniny.
Těšit se můžete i na rozhovor s čerstvou vítězkou soutěže Peče celá země Martinou Kynstlerovou.
Apetit, napsáno s chutí.

Pečené kuře v láku s mrkví a hráškem

Rajčatový salát s cibulí

Salát & zálivka z modrého sýra

Šopský salát

Hovězí vývar s písmenky a zeleninou

Těstoviny s avokádovou omáčkou a chorizem

Cuketové vafle s čedarem, slaninou a avokádem

Pistáciový dort s jahodami

Clafoutis s jahodami a rebarborou

Crostini se šlehanou fetou a jahodami

Mexický jahodový dort

Odpalované knedlíky s jahodami

Letní krupicová kaše s ovocem a čokoládou

Brownies s kadeřávkem

Mini sekaná s bramborovou kaší

Vývar s vaječnými ‚těstovinami‘

Špagety s červenou omáčkou

Těstoviny s kuřecím masem a rajčátky

Zapečený sendvič Croque Madame

Hráškové placičky

Pohár s pařížským krémem a jahodami

Mechové řezy

Pečené francouzské tousty z croissantů s krémem z ricotty

Pečená krkovice se špenátem z kedlubnového listí

Kapustnica z kedlubnového listí

Zapečené brambory s lososem a treskou

Jahodový dort s jahodovou pěnou

Linguine s houbami a omáčkou z mascarpone s parmazánem
