Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,8 (12x)
18. 7. 2014
Pappa al pomodoro


Snadné
< 60 min
4,8 (12x)

Tahle sytá polévka pochází z Toskánska, ale v různých verzích se vaří po celé Itálii. Měla by mít konzistenci hustší kaše a chléb by se neměl úplně rozpadnout. Záleží však na vaší chuti, takže ji případně mírně rozřeďte vodou a ještě krátce prohřejte.


Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 178.5 kcal
  • Bílkoviny 2.25 g
  • Sacharidy 9.5 g
  • Tuky 13.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/8

Srpen 2008