Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 10 min
4,9 (7x)
5. 8. 2014
Domácí 'giardiniera' s bruschettou
Apetit
Domácí 'giardiniera' s bruschettou
Apetit


Snadné
< 10 min
4,9 (7x)

Giardiniera je podle tradice rychlá ‚zavařenina‘ z té zeleniny, kterou zrovna najdete na zahradě, italsky ‚giardino‘. Zkrátka skvělá zahradní směs! Když ji nespotřebujete najednou, v lednici pár týdnů vydrží.


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 155.88 kcal
  • Bílkoviny 4.88 g
  • Sacharidy 18.13 g
  • Tuky 5.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
erika rusińáková poprad
05.08.2008 10:42
Nový Apetit ma znova potešil, idem si ho znova predplatiť na 1/2 roka.Chcem sa s vami podeliť o svoj najoobľúbenejší nápoj /zmienka o zázvore-10 krokov k zdravým prázdninám/ .Zázvorová limonáda:250g čerstvého zázvoru,250g cukru,250ml citrónovej šťavy, 250ml vody.Zázvor nastrúhať alebo nakrájať na malé kúsky, všetko spolu krátko povariť a scediť a potom riedené piť.Ja nápoj necedím ale všetko spolu zmixujem /mi je ľúto vyhodiť takej dobroty/,potom je limonáda hustejšia,mne to nevadí.Vyskúšajte jeden aj druhý spôsob a uvidíte sami.Cukor môže byť aj hnedý ,prípadne ovocný.Limonádu používame hlavne na cestovanie,občas pri zažívacích ťažkostiach aj doma.V chladničke vydrží dlho.Zo zriedenej limonády sa pridaním čerstvého alebo sušeného droždia /prikryť a nechať kým neprebehne prudké kvasenie -niekedy hodiny,niekedy dni/ získame mierne alkoholické zázvorové pivo /ginger beer/ mne veľmi nechutilo,možno bude vám.Ešte poradím ako odstrániť horkosť uhorky-odrežeme vrch,ochutnáme ,keď je horká začneme krúživým pohybom trieť oseba rezné plochy,vzniknutú penu odstraňujeme papierovým obrúskom alebo vodou pokiaľsa horkosť stratí.
  profile image
Alena
10.09.2007 21:18
Recept se nachází v č.7/06, str.52
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/7

Červenec 2006

Související články