Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,1 (38x)
20. 8. 2014
Nadýchané kynuté knedlíky
Image Professionals
Nadýchané kynuté knedlíky
Image Professionals


Snadné
< 90 min
4,1 (38x)

Není nad poctivé české kynuté knedlíky! Recept máme od paní Babkové z Horšovského Týna a považujeme je za naprosto dokonalé. Rozhodně stojí za to tuto klasickou přílohu k tradičním omáčkám vyzkoušet. A pokud vám od oběda nějaké zbudou, připravte z nich k večeři knedlíky s vajíčkem, tím zabijete dvě mouchy jednou ranou.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 486 kcal
  • Bílkoviny 18.5 g
  • Sacharidy 86 g
  • Tuky 7 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(38 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
lada
27.06.2008 10:26
Cyrile.jsi dement!
  profile image
mirka
29.01.2008 12:29
ja do knedliku jeste pridavam hrst burizonu jsou vice naychane, mirka
  profile image
lucis
02.01.2008 19:59
Přidávám se k chvále tohoto receptu. Vařila jsem houskové knedlíky poprvé v životě a fakt se povedly! A hlavně je ten recept tak snadný. Ovšem těsně po vykynutí mi došlo, že nemám pařáček a tak jsem vařila cca 12 minut ve vodě. I tak byly přesně takové, jako mají houskové knedlíky být. Díky za recept, jiné už vařit nebudu!!!
  profile image
Jiřina
17.11.2007 23:56
Právě jsem je dovařila a jsou výborné, mockrát děkuji autorce za recept a Tobe milý Cyrile vzkazuju, že Ty sám jsi hlupaň- nebo jak jsi to nazval. Je jenom na každé kuchařce nebo kuchaři, jak si v kuchyni pomůže, hlavně že pak chutná!
  profile image
Jandule
30.10.2007 13:07
Takové knedlíky dělala moje maminka. Po její smrti jsem je nikde v jejích receptech nenašla, dělala je z hlavy. Teď jsem je, díky Vám, zase nalezla a vždy, když je dělám, si na maminku vzpomenu. Měla by radost.
  profile image
Alena
04.09.2007 20:39
Recept se nachází v č.4/06, str.44
  profile image
štěpánka
11.10.2006 12:59
Dělám podobné a ještě do nich dávám 2 na kostičky pokrájené rohlíky a trochu bylinek. Zpracovávám je elektrickým hnětačem a jsou fakt super.
  profile image
Cyril
09.12.2006 07:01
Paní "štěpánka" je hlupaňa a dokazuje fakt, jakým způsobrm ty tzv.kuchařky zdeformují kvalitní recepty. Cyril
  profile image
Hanka
23.03.2007 18:18
Nesouhlasím s názorem, že je štěpánka hlupaňa, má svůj osobitý způsob vaření, který nikomu ho nevnucuje, chce se o něj jen podělit. Její recept není o nic nekvalitnější, a takoví lidé, jako jste vy by byli zřejmě nejraději, aby nikdo nevyčníval z řady, že? Ať žije uniformita!!!

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/4

Duben 2006

Související články