Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,0 (39x)
3. 6. 2016
Masopustní koblihy
Apetit
Masopustní koblihy
Apetit


Snadné
> 60 min
4,0 (39x)

Připravit pravé masopustní koblihy není nic složitého. Pokud si na plnění netroufáte, smažte koblihy prázdné a džem do nich nastříkejte dodatečně. My jsme to na fotku udělali právě tak! Ze zbylého odkrojeného těsta vyválejte prameny, ty smotejte do uzlu a osmažte dozlatova. Vzniklé pletýnky bohatě pocukrujte nebo posypte skořicovým cukrem.


Nezhasínat obrazovku
Na cca 25 koblih
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 25 koblih
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4519 kcal
  • Bílkoviny 150 g
  • Sacharidy 519 g
  • Tuky 177 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(39 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/2

Domácí klobáskyOběd na zahřátíDokonalé palačinkySnídaně pro dvaCibule & česnekKoblihy & spol.