Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (3x)
29. 5. 2025
Jahodové koblihy s bílou čokoládou
Olive Magazine/Hasselblad H4D
Jahodové koblihy s bílou čokoládou
Olive Magazine/Hasselblad H4D


Snadné
> 60 min
5,0 (3x)

Nadýchané domácí koblihy plněné jahodovým džemem a zdobené čokoládovou polevou. Podrobný a přesto jednoduchý recept krok za krokem; od přípravy a kynutí těsta, přes smažení až po finální zdobení. Skvělý výsledek jako z pekárny, přímo u vás doma.


Nezhasínat obrazovku

Porce

18
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

18

Bílá čokoládová poleva

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 205.11 kcal
  • Bílkoviny 5.83 g
  • Sacharidy 26.22 g
  • Tuky 8.22 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Amanda James, z vydání Apetit Jahodové koblihy s bílou čokoládou

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.