Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
5,0 (6x)
4. 3. 2025
Beignety
Immediate Media
Beignety
Immediate Media


Velmi snadné
< 45 min
5,0 (6x)

Dopřejte si křupavé, zlatavé beignets ve stylu New Orleans. Díky zahuštěnému mléku a pomalému kynutí přes noc jsou neuvěřitelně nadýchané. Nejlépe chutnají ještě teplé, zasypané vrstvou moučkového cukru. Trochu jiné koblihy, které si vás získají!


Nezhasínat obrazovku

Porce

20
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

20
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 120 kcal
  • Bílkoviny 2 g
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 7 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Katy Gilhooly, z vydání Apetit Beignety

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.