Beignetky jsou smažené kousky těsta, které se největší popularitě těší v Louisianě. Podávají se vždy horké a hojně obalené v moučkovém cukru. Jen si představte, jak sedíte v kavárně v New Orleans, pozorujete ruch ulice a mlsáte tyhle malé horké čtverečky. Po každém kousnutí přivřete oči, olíznete si prsty a oprášíte cukr z brady... Slast! Pro takovou atmosféru ovšem budete potřebovat recept...
Suroviny
Na recept
- Energie 9537 kcal
- Bílkoviny 200 g
- Sacharidy 783 g
- Tuky 589 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/2
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/2
Domácí klobáskyOběd na zahřátíDokonalé palačinkySnídaně pro dvaCibule & česnekKoblihy & spol.